vacature

Ben jij de ambitieuze stagiair voor Borren Staalenhoef Architecten?

Borren Staalenhoef Architecten richt zich op transformatie van bestaande gebouwen en omgevingen. Credo; iedere verandering moet een verbetering zijn.

Optimistisch, creatief en gedreven zoeken wij continue naar slimme innovatieve antwoorden op wisselende vragen. In multidisciplinaire teams samenwerkend, waarbij onze opdrachtgevers intensief betrokken worden. 

Een manier van denken en werken die resulteert in moderne gebouwen en plekken waar het prettig toeven is. Toekomstbestendige gebouwen die kunnen meebewegen met hun gebruikers wier wensen en eisen zich blijven ontwikkelen. 

BSa werkt voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers.

Per direct heeft Borren Staalenhoef Amsterdam een stageplaats voor een enthousiaste architectuurstudent.

Wij bieden je een stageplek waar je beslist veel gaat leren. Je wordt betrokken bij alle fasen van het proces, vanaf een eerste schets tot en met de uitvoering. De projecten waar wij aan werken variëren continue in aard en omvang, de uitdagingen blijven hetzelfde. 

Wij verwachten ware ambitie voor minimaal 3 maanden, maar liever 5 maanden. Bij voorkeur beschik je over ervaring in werken met Revit. Wij bieden een fatsoenlijke vergoeding. Je werkplek is in Amsterdam Noord (1e rang, met uitzicht over het IJ op Amsterdam Centrum). BSAmsterdam is gevestigd aan de Grasweg 77 te Amsterdam. 

Heb je interesse? Mail je korte motivatie, portfolio en CV uiterlijk 14 oktober 2017 naar staalenhoef@borrenstaalenhoef.nl

You are here